tisdag

trött och har huvudvärk, trött på jobbet med. En arbetsplats ska bara vara jobbig när man har mycket att göra, enkla saker som att tala med sin chef borde vara smärtfria.
Nåväl. Denna vecka börjar min utbildning på Guldfynd, ska bli skönt att komma iväg och göra annat, kanske kan komma in i den branschen istället nu. FÖRHOPPNINGSVIS.
Nu ska jag sova lite, sen kanske det blir simning vid åtta och kanske sambon följer med till och med. Härligt, får bli bastu med isf. Nåväl... vi får se.
Ha en fortsatt trevlig tisdagkväll.

Entré

Idag tog jag med mig båda grabbarna drus och åkte till det senaste köpcentret. Handlade bara en jacka, men det var viktigt för jag har jagat vinterjacka sen augusti... så nu håller man sig förhoppningsvis ifrån urinvägsinfektioner! det viner och skallar i fönstrena här, rena tyfonen eller stormen, vad man nu vill kalla det...
Lördag kväll och älskling är på herrkväll och jag väntar på att damerna lilla ska sluta arbetet sen ska vi ta en bira/grogg/vinare eller två. det behövs, men lugn i köket!!! jag ska jobba imorgon. Så får se om det blir Lite mer av det eller bara lugn relax på till exempel kings head eller snobb soft. who knows!
nu får jag fortsätta irritera mig på garderoben så jag är klädd senare.
Arrivederci.....

Oktober och höst...

Uppkrupen i soffan med datorn i knäet, tända ljus och vinande vind utanför. Älskling jobbar och Tina har precis åkt hem efter hon kom förbi på en efterlängtad fika stund!
Oktober är min hatkärlek, en månad som får mig att mysa in mig i höstrusket, och att fundera vidare över livet och över vad jag känner/vill.... Men på samma gång hinner tristessen ifatt mig och rastlösheten, och jag kommer på att det är nog något som betecknar mig ganska väl. På samma gång som jag kan o vill vara sansad och eftertänksam, trillar dekadensen ifatt mig och vill ha lite stirr och misär. Allt känns lite tufft men på samma gång mysigt, känns som jag hade velat ha en veckas tjejsemester... Nåväl jag får fundera över det och se om det är livet eller vädret som påverkar mig!
Har inte skrivit på länge på grund av tusen anledningar, men den godtagbara ursäkten är väl att man inte haft lust. Men förhoppningsvis ska jag känna lite mer lust nu. Hörs  :)
Ta hand om er!

RSS 2.0